Dijete poznatih

Mnoge poznate ličnosti i njihove perfektne figure su ljudima širom sveta uzor i slika kako trba da izgledaju.Postoji veliko interesovanje za način na koji poznate ličnosti postižu sve to kako se hrane i koje dijete sprovode.
dijete poznatih licnosti
Poznate ličnosti najčešće ne govore o svojim tajnama održavanja vitke linije, neki pominju dijete koje sprovode a da li je to jedini način da li koriste još neke preparate i da li nešto kriju teško je saznati.Poznate ličnosti su najčešće idoli tinejdžera a mnogi od njih žele da ih slede i kopiraju u svemu pa i da sprovode njihove dijete i da se hrane na njihov način.Maloletne osobe a posebno devojke u razvoju ne bi smele da se podvrgavaju dijetama bez konsultacija sa lekarom a posebno ne dijetama koje traju duže od 5 dana.

Dženifer Aniston (na slici) sprovodi zona dijetu.Zona dijeta se drži po pravilu 40:30:30 što znači da se konzumira 40% ugljenih hidrata s veoma malo šećera mahunarke, žitarice, voće i povrće 30%belančevina iz piletine, ćuretine, govedine i mlečnih proizvoda i 30%esencijalnih masnoća iz riba, maslinovovog ulja, orašastog voća.
Ovakva dijeta predstavlja dobro izbalansiranu ishranu i pogodna je više za održavanje dobre linije nego za mršavljenje.
Nikol Kidman,Opra Vinfri,Hilari i Bil Klinton skidaju kilorame sprovodeći South Beach dijetu.
Klaudija šifer jede voće, čaj i med za doručak,ručak joj se sastoji od ribe,piletine,supe i salate dok za večeru jede uglavnom samo povrće a piletinu samo ponekad.
Šeron Stoun sprovodi dijetu bez šećera.
Ova dijeta daje prednost povrću bogatom vlaknima i žitaricama, što pozitivno deluje na metabolizam i na zdravlje uopšte.Šećer se ne nalazi samo u slatkišima pa treba izbaciti iz ishrane i druge namirnice koje sadrže šećere poput :meda,krompira,testenina,belog hleba i peciva,piva...Kao izvor proteina koriste se nemasna mesa ribe,govedina i piletina.
Svaka osoba treba da izabere dijete koje joj odgovaraju a poznate ličnosti neka sprovode dijete koje njima odgovaraju,svaki čovek ima svoje telesne osobenosti i živi u drugačijim uslovima pa dijetu treba da prilagodi sebi.
VMA dijeta

Objavi komentar