VEZBE ZA BOKOVE

Radite ove vezbe za bokove tri do četiri puta nedeljno po 10 minuta uz dve do tri brze šetnje od tridesetak minuta nedeljno i za manje od mesec dana ćete garantovano imati fantastične bokove.

vezbe za bokove
Stanite sa nogama raširenim tako da stoje u širini ramena.
Podižite lagano nogu u stranu do visine kukova a zatim je polako spuštajte u početni položaj dok izbrojite do 3.
U početku ćete sigurno imati problema da dovoljno podognete nogu ali za kratko vreme ćete steći elastčnost mišića i kondiciju.
Uradite 15 puta sa jednom nogom pa ponovite sa drugom.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stojeći sa rukama na bokovima malo savijte jednu nogu u kolenima,drugu polako podižite savijenu u kolenu ,spuštajte takodje lagano dok ne dodirnete pod prstima.
Ponovite 15 puta pa promenite nogu.
vežbe za bokove
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vezbe bokove
Lezite na pod sa rukama uz telo i šakama okrenutim nadole,savijte noge u kolenima a onda podignite zadnjicu,ispravite i podignite desnu nogu ,zadržite je u tom položaju 1 -2 sekunde pa lagano spustite.
Ponovite 15 puta pa sve ponovite sa levom nogom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vežbe
Stanite sa rukama na grudima.
Podignite desnu nogu što je više moguće ispred vas sa što manje savijanja u kolenu.
Trudite se da ne savijate levu nogu u kolenu,u pčetku nećete moći mnogo da podignete nogu ali ako budtete uporni i redovno vežbati vaši mišići će postati elastičniji a vi ćete imati sve lepše i lepše bokove.
Ponovite po 15 puta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bokove
Oslanjajući se podjednako i rukama i nogama o pod podignite desnu nogu tako da napravite vodoravnu dijagonalu sa glavom.Brzo spuštajte i podižite 10 puta, paponovite sa drugom nogom.

Vezbe za bokove ne zahtevaju mnogo vremena a pozitivno utiču na celo telo,trošenje kalorija tokom vežbi će vam pomoći da imate i održavate bolju figuru.
Vežbe za zadnjicu
Najbolje vezbe za mrsavljenje
ABS dijeta za skidanje sala sa stomaka
Vezbe za skidanje stomaka

 
------

loading...

Objavi komentar