DIJETE ZA BRZO SKIDANJE KILOGRAMA

Problem sa povećanom težinom u razvijenom svetu ima preko 50 % stanovništva i taj broj iz godine u godinu raste.Dijete za brzo skidanje kilograma su sve traženije...a da li one "rade"...
dijete za brzo skidanje kilograma
Osnovni razlog za povećanje teesne težine i stvaranja masnih naslaga je preterani unos visokokalorične hrane i nedovoljna fizička aktivnost.Savremeni čovek je sve više lenj i želi da mu sve bude na dugme celodnevno sedenje i ležanje je postalo sasvim normalno a fizička aktivnost nešto strano i čudno.Ovakav način života je opšteprihvaćen pa ljudi misle da ako se bave sportom mogu biti smatrani od strane svoje okoline za čudake .
To je samo za decu i tinejdžere!
Medjutim ljudsko telo je mašina za sagorevanje kalorija i ako se višak kalorija ne sagori one će biti pretvorene u masti i sačuvane kao rezerva energije....ali energije potrebne za šta?
Dijete za brzo skidanje kilograma su se nametnule kao jedino rešenje ali treba znati da je njihov efekat kratkotrajan jer ako nastavite sa starim navikama ponovo ćete povećati težinu i skidanje kilograma će opet biti neophodno i tako u krug.
Umesto brze hrane,slatkiša,grickalica,testenina,peciva,belog hleba u ishranu treba uvesti voće i integralni hleb.
Brzim hodanjem se za pola sata sagori više od 250 kalorija pa ako nemožete da se bavite nekim sportom barem hodajte,često imate dovoljno vremena da odete do nekog mesta ali koristite automobil ili gradski prevoz.
Kad je loše vreme možete raditi jednostavne vežbe u sobi ,bitno je samo da se sagori deo kalorija.
Evo nekih dijeta za brzo skidanje kilograma
Dijeta sa jajima
Dijeta sa jabukama
Dijeta sa krompirom
Kupus dijeta
Dijeta 9 kg
Medicinska dijeta
Mesna dijeta
Voćna dijeta
Atkinsova dijeta
Dijeta sa suvim šljivama

 
------

loading...

Objavi komentar