KAKO BRZO SMRSATI

Na pitanje "kako brzo smrsati" nije teško dati odgovor tu su mnoge dijete i vežbe ali sačuvati brzo smanjenu težinu će za svakog biti mnogo komplikovanije.Bilo da pokušavate da skinete nekoliko kilograma (ili sačuvate dobru težinu)? Uradite to na pravi način - ovi saveti mogu da pomognu.

 Pravilo # 1: Jedite!
 Uzimajući  manje kalorija vrlo kratkoročno ćete uticati na proces mršavljenja, ali smanjenje previše kalorija može dovesti  metabolizam do zastoja što znači kilogrami će veoma veoma sporo nestajati bez obzira na gladovanje.Sporo i stabilano smršati je najbolje: smanjite svoj trenutni unos hrane za oko 500 kalorija dnevno da bi izgubili  jedan do jedan i po kilogram nedeljno.

 Pravilo # 2: Krećite se!
 Redovna fizička aktivnost čuva vaš metabolizam i tera ga da radi na pravom "nivou".Povećanje fizičke aktivnosti znači smanjenje telesne mase, takođe znači da ćete sagoreti kalorije efikasnije. Pokušajte da se organizujete i imate najmanje 30 minuta fizičkih aktivnosti dnevno.

 Pravilo # 3: Isključite sve uredjaje!
 Istraživanja pokazuju da uzimanje hrane dok gledate u računar, telefon ili televizor može dovesti do prejedanja. Uzmite pauzu! Uživajte u hrani nek vas ništa ne zamajava, ništa osim razgovora sa porodicom ili jedite samo u miru i tišini.

 Pravilo # 4: Hidriranje!
 Nedostatak tečnosti može dovesti do dehidracije i umora. Držite se, pre svega pića bez kalorija bolje reći vode jer može da pomogne u brzom mršavljenju.

 Pravilo # 5:  ZZZZZZ!
 Lišavanje sna može izazvati povećanu aktivnost hormona koji promovišu osećanje gladi. Da bi stvari bile još gore, teže je napraviti  zdrave i pametne izbore hrane, kada ste umorni. Izbegavajte kasno-noćne zalogaje a posebno slatkiše ili zasladjena pića  (brzo ćete lepiti salo za sebe).

Ako želite brzo smršati ova pravila važe za vreme i posle svake dijete.
Možda će vas zanimati >>> 30 dijeta za mršavljenje
Za sve osobe koje ne mogu pratiti nijednu dijetu ni pravila ishrane najbolje bi bilo da pokušaju sa nekim pomoćnim proizvodima za mršavljenje.Takvi su Herbalife proizvodi uz koje je moguće efikasno smršati već posle tri nedelje korišćenja.
Svakoga dana konzumirate dva Herbalife zamenska obroka i jedan po vašem izboru što znači da se tokom perioda mršavljenja nemorate lišiti omiljene hrane.
Više članaka na temu kako brzo smršati i o herbalife proizvodima >>> Kako smrsati
tags:kako brzo smrsati,smršati----

loading...

Objavi komentar