Citusi, parfemi i bolje raspoloženjeDame koje žele da se osećaju dobro u svojoj koži moraju puno pažnje da posvete svom izgledu, ishrani i odevanju. Dijeta je glavna tema među ženama koje se loše osećaju i misle da im je potrebno smanjiti telesnu težinu. Sa nekoliko ideja ćete moći da se opustite i budete srećne, ali će i kilogrami na neki način malo smanjiti. Prihvatite naše savete!


Citrusi su voća koja sadrže u sebi malo kalorija. Neki od njih se posebno preporučuju i za mršavljenje. Oni su zdravi, puni vitamina i pomažu da se rad metabolizma ubrza. Zato, samo napred sa limunom, grejpfrutom, mandarinom i narandžom! Ako konzumirate čaj, obavezno stavite nekoliko kapi limuna. Možete pripremiti i limunadu sa više vrsta citrusa. Uz jela se tekođe dobro slaže, a posebno se stavlja na riblje specijalitete. Pored toga, pijte puno tečnosti koji ne sadrže šećer, zaslađivač, kofein i veštačke boje. Pređite na zdraviji način života i izbacite alkoholna pića i ostavite cigare. Redovni treninzi i fizička aktivnost dobro utiče na raspoloženje, ali i smanjuje kilograme.


Parfemi sa mirisom citrusa znaju pozitivno da deluju na dobro raspoloženje. Tokom leta se izrazito preporučuje miris koji sadrži sveže arome poput limuna, mandarine, narandže, limete i grejpfruta. Samo naprskajte sebe sa izazovnim i laganim aromama i osvojite svet!


Evo nekoliko saveta koji parfem da odaberete za ovo leto!

MEXX FreshMan se otvara egzotičnim voćnim notamamarakuje koje se dalje razvija u zelene note. Dugotrajan završetak osigurava nam amber. MEXX FreshWoman je takođe osvežavajući sa mandarinom na vrhu. U srednjim notama se nalazi neobični cvet grčki koliander (aclepias), dok se baza zatvara lopočem i cedrom.


LightBlue od Dolce &Gabbane je simbol leta i miris osveženja. Ovaj parfemski par je najprodavaniji na svetu! Uverite se u draguljaste kapljice prefinjenog mirisa. LightBlue je sveži citrusni mediteranski miris sa puno-puno voća u početnim notama, aromatičnim srcem od trava i blagih začina.


Aqua di Gio je miris slobode, pun vetra i vode, u kompoziciji se perfektno slažu slatke i slane note morske vode, i nijansa sunčane topline. Aqua di Gio je puna mediteranskog sunca. Ljutkasticitrus sa aromatičnom nijansom ruzmarina prepliću se sa slanim morskim nijansama i prozračnim hedionom.
 

DKNY MenSummer 2009 je predstavljen 2009. godine kao letnje izdanje u paru sa ženskom edicijom. Otvara se aromama bergamota, narandže i bosiljka. U srcu su kardamon, kora cimeta, afrički geranijum i bobice kleke, dok su u donjim notama drveni akordi sandalovine, mahovina i bogati akord kakaoa.

Objavi komentar